sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sydänkranssi

Kaksi viikkoa sitten olleen "kädentaito"- viikon päivien suosikki oli ehdottomasti Taitoloma - käsityömatkailu yrityksessä vietetty päivä. Paikka oli kaunis ja inspiroiva pelkästään esillä olevien tuotteiden ja tarvikkeiden ansiosta. Saimme viettää kokonaisen päivän näpertäen risuista ja metallilangoista itse valitsimiamme tuotteita. Työn tekeminen oli terapeuttista ja mukaansa vievää. Se oli uskomatonta, enkä olisi malttanut lopettaa! Eikä kovin vaikeaakaa. Joskus haluan kokeilla kotonakin tehdä risuista jotakin. :)


Kransseihin otimme risuja, joista alkuosa kiinnitettiin yhteen rautalangasta, jonka jälkeen kimppu jaettiin kahteen osaan. Niistä taiteiltiin "ympyrät" ja sidottiin keskikohtaan rautalangalla. Koristelin kranssia "kynttiläntuikkulastuilla", helmillä, sekä helmikukkasilla. Jos aikaa olisi ollut enemmän käytettävissä, olisin varmasti tehnyt hyvin erilailla ja enemmän koristuksia ympärille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)