keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kasviswrapit

Tällä hetkellä retkeilen jossakin Lapin erämaassa tietämättä muusta maailmasta mitään. Tällä hetkellä kenties vedän selässäni ahkiota tai kohottelen nuotiota saadakseni vatsalaukkuni täyttymään. Vielä viikko sitten söin muita eväitä, joista yhden jaan nyt.

Järjestimme parin kaverin kanssa reilu viikko sitten pienet yllätyssynttärit rakkaalle ystävällemme. Halusimme järjestää jotain hieman erikoisempaa, mutta kuitenkin pienellä budjetilla pärjäävää. Tiesin sankarin ruokamaun, tiesin mistä hän voisi pitää. Ravintolaan meno olisi liian hintavaa, joten miksi ei voisi järjestää ravintolaa itse?

Menu sisälsi meksikolais- amerikkalais tyylisiä ruokalajeja alkupaloista - jälkiruokiin. Aikaa oli vähän tehdä, mutta monta asiaa keittäessä ja tehdessä saatiin järjestettyä kaikki lähes ajoissa. Ja ainakin sankarimme yllättyi ja ihastui :)Kasviswrapit (Ohje otettu Valion sivuilta. )

6kpl

6kpl täysjyvätortillalevyjä
200g aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
2 suippopaprikaa
6kpl cheddar sulatejuustoviipaletta

Kastike:
2dl turkkilaista jogurttia
1 porkkana
1rkl siirappia

1. Voitele tortillat tuorejuustolla. Kuutioi paprikat ja jaa ne levyille. Lisää puolitetut sulatejuustoviipaleet. 2. Raasta porkkana raasteeksi. Sekoita joukkoon jogurtti ja siirappi. Lusikoi kastike tortilloille. Taita tortillat toisesta päästä auki oleviksi kääröiksi. Kiepauta lautasliinoista nauhat tortillojen ympärille.

4 kommenttia:

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)