torstai 3. huhtikuuta 2014

Ilon kaiverruksia

Tämä viikko on ollut upea. Tämä viikko on ollut onnellinen. Tämä viikko on ollut tunteiden täyttämä.

Meillä on koulussa niin erilaisia päiviä ja viikkoja. Aikataulujenkin suhteen voi olla melkein, mitä vain. Toisina päivinä on vain muutama hassu tunti koulua, toisina päivinä yövytään retkillä, ja joskus tehdään töitä kellon ympäri. Vaihtelu on ihanaa, monipuolisuus on rikasta. Jokainen päivä on erilainen ja rakastan niitä. Aina ei ole helppoa, eikä kevyttä, mutta se tuo rikkautta ja oppimista elämään.

Ennen tälle alalle tultua en tiennyt läheskään kaikkea, mitä se tuo tullessaan. En tiennyt, että pääsen kokkailemaan ja leipomaan myös täällä, ja niin että teen niistä näytötkin. Enkä todellakaan tiennyt, että pääsisin tekemään käsitöitä ja nauttimaan luovuudesta, josta myös pääsen tekemään näytön.

Meillä on tällä viikolla ollut lähes joka päivä jokin kädentaidon päivä. Olen kokeillut aivan uusia juttuja. Toisista tekemisistä pitänyt enemmän, toisista vähemmän, mutta nauttinut oppiessani ja kokeillessani uutta.

Mielenkiintoisimpia kokeiluja teimme yhtenä päivänä, kun aiheenamme oli luut ja kivet. Sahasimme, viilasimme, kaiversimme, poltimme ja porasimme, kukin erilaisia koruja ja koristuksia. Minä tein poronluusta korun, johon poltin "kallimaalaus kielellä" P:n ja M:n. Iloa, rakkautta, ystävyyttä. Sitä elämä on kauneimmillaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)