torstai 13. maaliskuuta 2014

Talvi hävisi, mutta hiihto ei

Talvi on kohta ohi, ilman että se kerkesi päästä kunnolla vauhtiinsa. En kerennyt käydä luistelemassa kertaakaan, enkä hiihtämässä kunnolla kuin pelloilla, ensilumen kilometrin lenkeillä, sekä jäällä.

Joulua ennen tein veljelleni, joka harrastaa kilpahiihtoa, mononsuojukset. Kangas oli liukasta, joka hylkii vettä. Muotoilin siitä mononpäälle sopivan kokoisen palan, leikkasin reunaan viillon, nyppineulotin, ompelin oikeat puolet vastakkain, siistin reunat ja ompelin kuminauhakuhan alareunaan. Alas ompelin vielä kuminauhan poikittain, jotta suojus pysyisi monon päällä.

On niin outoa, kun odottaa jo innolla kevättä ja kessää, mutta parin viikon päästä lähden pariksi viikoksi vielä hiihtämään ja vaeltamaan Lappiin. Ehkä fiilis nousee taas, kun siellä on sentään oikea talvi.


2 kommenttia:

 1. Täällä varsinais-Suomessa ei tarvinnut kaivaa suksia varastosta laisinkaan... Olisin kyllä toivonut lumen olevan maassa vielä hieman kauemmin, mutta eikai tässä keväässäkään mitään vikaa ole :) Ja eihän sitä tiedä tuleeko takatalvi vielä..
  Kivaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, uskoisin että tuo ongelma on ollut melko monessa paikassa tänä vuonna. Ei sitä tiedä tulleeko takatalvea, mutta itse en usko että kovin paljoa ainakaan lunta enää tulisi. Kiitos paljon kommentista, toivottavasti tulee hyvä reissu :) Ja ihanaa kevättä sinulle!♥

   Poista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)