maanantai 2. joulukuuta 2013

Tilkkupussukka

Joulukuu. Suosikki aikani vuodesta.
Olen ollut aina jouluihminen. Pienestä pitäen, niin pitkälle kuin muistan, olen tehnyt itse joululahjoja perheenjäsenilleni ja tahtonut muistaa heitä. Aivan pikkuisena lahjat olivat langoista, liimasta ja jäätelötikuista väkerrettyjä outouksia, kunnes myöhemmin opettelin käyttämään äidin avustuksella ompelukonetta, jolla aloin tehdä enemmän tuotoksia.

Nykyisin en muista ja malta aloittaa joulua niin aikaisin kuin ennen. Haluan aloittaa sen nimittäin kerralla ja kunnolla. Joululaulut, kynttilät ja joululahjojen tekeminen tekevät minun joulun aloitukseni.

Ennen joulujuttujen aloittamista blogissakin haluan esitellä pienen käsityön, jonka lauantai aamuna tein. Mummoni täytti 90-vuotta, jonne siskoni valmisti puhe-esityksen pienillä tavaroilla höystäen. Lupasin auttaa esitystä tekemillä tavaroille mummonnäköisen pussukan.


Löysin kangaslaatikosta vanhoista housuista leikatut lahkeet. Niissä oli valmiiksi kiristysnauhat, joka kävi mainiosti pussukan tekemiseen, sillä pussissa olisi nyt valmis kiristysnauha.


Ompelin pussukkaan sydämen, johon hieman pitsiä. Ompelin myös pitsireunuksen kiristysnauhan alapuolelle.Ihanat joulunodotukset teille!♥

2 kommenttia:

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)