keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Kamerapussi

Oi, jouluaatto tuli vietetty hyvin perinteisellä ohjelmalla, mutta aina niin ihanalla! Joka vuosi sitä nauttii hurjan paljon jouluntunnelmasta, niistä perinteistä ja kaikista pienistäkin asioista, mitkä liittyvät siihen. Aaton jälkeen on ihana sulatella kaikkea, mitä aattona oli, sai ja tapahtui, ja keskittyä olemiseen. Nyt varmaan seuraavan muutaman viikon ajan, tulloo myös blogissa näkymään tekemiäni joululahjoja, sekä leivonnaisia.

Pyrin yleensä lahjojen tekoja miettiessäni keksimään lahjoja, mitä ihmiset oikeastikin toivovat ja tarvitsevat. Yritän muokata niistä sellaisia, mitä voisi tehdä itse, eikä hankkia kaupasta valmiina. Siitä on iloa niin minulle tekijänä, kuin saajalle saadessaan itse tehtyjä, persoonallisia lahjoja. Minun tuotteet kylläkään eivät ole ikinä mitään hienoja, ja siististi tehtyjä, mutta ajatuksia löytyy niiden sisältä paljon.

Neuloin äidilleni kamerapussin, jota hän toivoi. Neuloin viidellä puikolla 8 kierrosta joustinneuletta, ja n. 15 kierrosta sileää neuletta, ja päättelin työni lapasen tapaan; ensimmäiset kaksi yhteen ja puikkojen viimeiset kaksi yhteen, välillä normaalia neulosta ja taas otin yhteen, tehden hieman suipon pään. Pussukkaan ei minulla ollut mittään ohjetta, enkä muista montako silmukkaa loin alkuun, mutta muuten tein suunnilleen noin. Ja lopuksi ompelin suuren napin, ja sille virkkasin silmukan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)