tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kun isoäiti kiipesi puuhun

Kuinka monta tekstiä voi samasta työstä kirjoittaa? No, ainakin kolme.

Vähän erilainen isoäidin-neliö - teksti on ollut blogissani suosituin teksti varmaan siitä lähtien, kun sen tein blogiini, paitsi viime päivinä tuubitoppi on kirinyt edelle. Tämä on sekä naurattanut, ihmetyttänyt kuin ilahduttanutkin. Faktahan kun on se, että tein sen aikoinaan melkein huvin vuokseni kuvilla, jotka oli puoliksi tärähtäneitä ja valottuneita.


Jälkikäteen tämä on häirinnyt minua. Miksi juuri se teksti vetää ihmisiä, joka on epäonnistunut? Koska isoäidinneliöt on vaan niin kivoja, etenkin erilaisimmissa käyttötarkoituksissa. Mutta hyvin epäedustavan kuvan se blogista antaa, kun ensimmäinen kontakti tänne saattaa olla juuri nämä pienen kanasen ottamat epäonnekkaat kuvat.


Otin liivin uudestaan esille vuoden tauon jälkeen. Keksin uuden käyttötarkoituksen ja ajattelin samalla päivittää blogini vanhoja juttuja. Poistamaan niitä en tahdo, mutta päivittäminen on varmaan sallittua paremmilla kuvilla. Nyt siis, kun joku menee tuolle tekstille, saa hän nähdä siinä uudet kuvat vanhasta asiasta


Tällä kertaa liivi pääsi kokeilemaan päälläni parhaan ystäväni kanssa löydettyä uutta kiipeilypuuta. Ah, vielä mä pääsen tarzaniksi♥Ps. Teen piakkoin samanlaisen päivityksen suosituimmasta  (mutta myös yhdestä huonoin laatuisesta) tekstistä kanssa kuin tekemäni tuubitoppi. Ohje säilyy tietysti ja sen kuvat, mut lopputulos vois olla siistimpi :D
Kuvaajan blogiin.

4 kommenttia:

 1. heh, minä mietin ihan samaa kun julkaisin kirjoituksen lapselleni tekemästä hieman epäonnistuneesta ja vinosta villahaalarista :)

  http://ellinkoti.blogspot.fi/2013/02/varikas-villahaalari.html

  VastaaPoista
 2. Niiin, mut kävin kattomassa sun tekemää haalari, niin näytti tosi kauniilta, värikkäältä ja söpöltä! Saat olla tyytyväinen kyllä :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kuvista pisteet kuvaajalleni! :)

   Poista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)