lauantai 15. kesäkuuta 2013

Solen skiner kanske bara idag

Hejsan vuan kaikille!
Viikko vierähti perheen kanssa Ruottin ja hieman Norjan puolella. Kuvia tuli sen verran paljon, että aattelin kahteen ossaan pätkäistä, niin mielenkiinto jää paremmin. :)


Matka sinne meni minulla nenä kirjoissa tai isoäidinneliöitä virkaten. Näitä en olekaan pitkiin tehnyt, kuin en mittään neulomis/virkkaamis käsitöitä. Pieni koukku tästä lähti, ja voisi pitkästä aikaa aloittaa isomman työn.

  
 Säätiedotukset lupasi enne reissuun lähtöä Hemavaan, missä olimme +3 ja sadetta. Luojalle kiitos, ettei nämä ennusteet toteutuneet, vaikka reissun alussa olimmekin Ruotsin kylmimmissä paikoissa. Me osataan valita aina ne kylmimmät ja sateisimmät reissupaikat :D

  
Aiempina vuosina ollaan oltu puhtaasti asunto-autoilu merkeissä, mutta tänä vuonna otettiin mökki paikan päältä. Alussa ittee häiritsi mökkiin meno, sillä halusin kunnon eräilyä erämaassa. Mutta kieltämättä olihan se luksusta kahtella maisemia parvekkeelta ja nukkua pehmeessä pedissä.


 Mä oon ihan hulluna kirkkoihin. Erilaisiin kirkkoihin, etenkin vanhoihin. Kirkot on niin kauniita, taiteellisia, koristeellisia ja pyhiä, ja jokainen niistä on niin erilainen.Mo i Runassa (Norjassa) kävimme yhtenä päivänä päiväseltään viettämässä kaupunki elämää. 


Tuolla kesä oli vielä nuori. Voikukat vasta kukkivat, samoin tuomet, ja kesä oli vasta aluillaan. Näkihän sen myös lumimäärästä, mitä vuorilla oli.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!
    Ei sitä oikeen tuu ajatelleeksikaan, että kaikkialla; Suomessa ja se lähettyvillä ei olekaan vielä niin kesä, kun täällä etelässä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Niinpä, kun ei tuon kauempana ollut ja silti toisenlaiset tunnelmat siellä :) Voi tavallaan uudestaan elää alkukesän tunnelmat kahteen kertaan :D

    VastaaPoista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)