tiistai 11. kesäkuuta 2013

Louhokselta löydetty

Itse tekemisessä on varmasti parasta se, että ne ovat aina muokattavissa. Kaupasta ostetulla vaatteella on paljon suurempi kynnys joutua leikepöydälle tai ompelu koneen neulojen alle. Itse tehdyn kohdalla on toisin. Kun kerran itse kerran teit, miksi et muokkaisi uudestaan, jos se ei olekaan hyvä?


Tämän raitakankaan kanssa kamppailin aikoinaan kauan, ihan vain siksi, että se oli niin kiva, mutta en osannut päättä mihinkä. Joskus pitkän harkinnan jälkeinen valinta ei ole paras. Kangas päättyi mekkoon, jota käytin ehkä kerran tai kaksi, ja silloinkin enemmän pakkopaitana, kuin halusta. Olin ehkä liian nuori mummoiluun, se ei istunut, en osannut käyttää, jokin mättäsi.


Siskon neuvosta päätin muuttaa mekon yksinkertaisimpaan muotoon, mutta todennäköisesti parhaimpaan. Hihat umpeen, kuminauha yläreunaan, ja maksihame/rantamekko oli valmis.Kuvaaja Minna.

6 kommenttia:

  1. Tykkäsin kyllä vanhasta mekkomallistakin, mutta hameena todella kiva! Tuo kangas on hauska alalaidan kapeampine raitoineen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kyllä sekkii oli ihan kiva, mutta jokin alkoi tökkiä :D mutta kiitos :)

      Poista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)