maanantai 13. toukokuuta 2013

Keväällä se valo

Voiih, tätä kesän riemua! Tämä päivä on ollut kyllä koomisimpia ja sarkastisimpia päiviä pitkiin. Vietetiin 21- vuotiaan kissamme hautajaisia, aurinko lämmitti ja minä ja ystävämme yritimme leikkiä vakavia. Kuvittelin kyllä vuosia sitten olevani erilaisempi, nuissa hautajaisissa...
Vuosi sitten kevväällä teimme löytöjä siskon kanssa kirpputorilta. Löysin silloin kukkasetin, joissa oli midi- hame ja samasta kankaasta tehty liivi. Midi- mitta ei minulle käy ollenkaan, tai itse en ainakkaan siinä viihy lyhyyteni vuoksi, enkä korkojakkaan ossaa käyttää. Käytin silloin hametta mekkona, ja erikseen liiviä.
Yksi päivä kyllästyin sen epäkäytännöllisyyteen ja pätkäsin helmaa ja ompelin. Uusi hame, käytännällisempi ja kivempi. Liivikin oli kaksipuoleinen, joten sen pystyi kiskomaan päälle mustanakin.
Näissä kuvissa heilastelin kaupungin torilla, kun pääsimme katsomaan kaveriporukalla Jurasic Parkin 3Dnä ja ennakkonäytöksenä. Mielettömän huippu leffa oli ja kaikki ennakkoluulot 3D:tä kohtaan lähti. Tämä oli nimittäin eka 3D leffa elämäni aikana :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)