keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Japsipaita

Siskollani oli ollut jo pitkään paita, mitä hän rakasti. Kankaan ohuisuus ja laatu, kuitenkin päättivät luovuttaa ja hajottivat sne lähes riekaleiksi. Hihat roikkuivat langan pätkissä, keskellä paitaa oli suuri hovi. Käytännössä se oli enää vaivainen riepu. Sain paidan rippeet siskolta, ja ohjeeksi tuli vain "Tää on edelleen ihana kangas, tee mitä tahdot tai osaat". Ja minähän tein.
Ompelin suurin keskiaukon umpeen, jotta se näytti aivan muotolaskokselta, jollainen oli toisella puolen. Irrotin karskeasti hihat irti ja leikkasin siistiksi niiden päät. Saumurilla surautin hihat siistiksi ja ompelukoneella tein päärmeet.
Mikä se on? Ei vain riepu, eikä pieni pussukka, vaan kuin uusi paita. Entinen pitkähihainen, nykyinen t-paita. Päivän opetus: Älä heitä riepuja roskiin, vaan käytä luovuutta! :DJa näin sitä aurinko vuan hellii, vaikka hittaasti sulattaapi. Tällä hetkelläkin ulkona tuiskuttaa lunta, eikä tieakaan kesän lähenemisestä... Huoh, mutta onneksi enää... 32 koulupäivää kesälommaan♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)