tiistai 19. maaliskuuta 2013

Turistit tulkaa tänne tuppukylään

Tällä hetkellä olen lommailemassa täällä Lapissa, Iso-Syötteellä. Melkein viikon loma, ja muutama päivä koulusta vappaata. Mm.. mieli levännyt, mutta lihakset huutavat rentoutusta. 
Hiihdon nuorten SM-kisoista. 


Hmm... tää oli jotain tosi hyvvää näläkäselle vatsalle. ♥Näköalatornille oli alunperin tarkoitus mennä - mutta kappas. Latua ei ollut. Voi kun olis ollut pertsansukset jalassa, niin olisin lähtenyt tarpommaan tuonne :D Mun tän päivänen laskettelu ei mennyt ihan suunnitelmien mukkaan. Kaksi normaalia rinnettä pääsin laskettua, kunnes jottai tapahtui. Vasta seuraavaa mäkeä yrittäessäni lähteä laskemmaan, huomasin sen - laudan kalvo oli rempsallaan ja irti. Melekein itku piäs, kun harmitti laskemisten keskeytyminen. Ei sitä voinut jatkaa.

Luovuudella kuitenkin jatkoin ja nousin rinteet ylös lauta jaloissa, ja ylhäällä otin sen kätteen. Oli mahtava sää ja rinteet, joten lähdin niitä tarpommaan ja ottammaan kuvia. Ja kun halusin alas- laskin pulkkamäkeä :DD meni kyllä lujjaa, ja oli hauskaa. Ja ompa nyt hyvä syy lähteä lautaostoksille ;)Tälle päivälle saatiin lauta korjattu ainakin hetkeksi ilmastointi teipillä, ja se toimi koko päivän! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)