lauantai 16. maaliskuuta 2013

Taivaan tuuliin

Tarina naisesta, joka kasvoi, varttui, muuttui ja sairastui. Aura Hiljanen. Aivan tavallisen, onnellisen perheen tytär. Isä ja äiti tutkijoita. Molemmat rakastivat tytärtään, viettivät aikaa hänen kanssaan ja huolehtivat hänestä. Siihen asti... kunnes hänen äitinsä kuolee traagisesti liikenneonnettomuudessa. Asiat muuttuvat ja Auran elämä kääntyy ympäri.


Taivaan Tuuliin on elämänkertomus. Kasvutarina, jonka suunta ei ole tyypillinen. Se on kertomus koulukiusaamisesta, ihmisen manipuloinnista ja elämästä, jonka surullisuus järkyttää. Miten jonkun koko elämä voi olla tuollainen?


 Kirjassa oppi myös uusista historian henkilöstä, joka oli pakko googlettaa, että onko tämä oikeasti ollut olemassa. Ja olihan se. Joten sainpahan ison tietoannoksen terroristi Ulrike Meinholfista.


Kirja pisti ajattelemaan. Se paikoin itketti, järkytti ja sai empatiaa. Samalla heräsi kysymyksiä, kuinka kukaan ei huomaa näitä tosielämän Aura Hiljasia? Miksi emme avaa silmiämme ympärillämme huomaamaan syrjäytyneet yms? Ja mikseivät he voisi löytää Jumalaa, joka vapauttaisi ongelmista, täyttäisi tyhjyyden ja antaisi yliluonnollisen rakkauden?

Tätä kirjaa voin suositella.

5 kommenttia:

 1. jukra että sä osaat tän kirjavinkkauksen! :D heti tulee semmone huhuhuh haluu lukee :D kirjotat sillee salaperäisesti! :D

  VastaaPoista
 2. Hah, kiittoos! Näköjää kun ylleisön iessä tekkee, nii ossoo konneellakkii, mut siitä vua lukemaan ;)

  VastaaPoista
 3. oon lukenu joskus vuosia sitten, on tosi hyvä ja surullinen kirja! loppu oli yllättävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nii oli. Toisaalta ärsyttävinkin avoin, kun kaikki jäi auki, mutta toisaalta loistava! :D

   Poista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)