lauantai 23. maaliskuuta 2013

Shakkiruudut osa 2

Tein joskus vuosi - kaksi sitten shakkiruutuja ensimmäisen kerran. Silloin ne epäonnistuivat tyystin, eikä niistä shakkiruutujen näköisiä ainakaan tullut saatikka tuntuisia. Viime viikolla päätin yrittää uusiksi uudella ohjeella. Tällä kertaa onnistui paremmin, muttei vieläkään täysin.
Ohje oli tällä kertaa hyvä - ainakin parempi ja loogisempi. Mutta jotenkin en vain tälläkään kertaa onnistunut. Tein liian ohuen taikinan, joka hankaloitti ja saattoi olla kyllä syy koko rakenteen puuttumiseen. En viitsinyt edes yrittää "liimailla" palasia kananmunavedellä yhteen, vaan annoin niitten jäädä levyksi. Taputtelin siivut yhteen ja uunin jälkeen leikkasin paloiksi.


Makuahan tuo rakenne ei haitannut. Hyviä olivat ja maistuivat muullekin perheelle. Joskus vielä haluan näissä onnistua täysin. Nämä ei jääneet viimeisiksi. Ei, joka kerta paranen ja joskus teen vielä ihania oikeita shakkiruutuja.

Onko muilla kokemuksia leipomuksista, jotka ei meinaa onnistua tai juuri shakkiruutujen tekemisistä? Kertokkeehan ihmeessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)