keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Saippuateline


Pitkästä aikaa taas täällä! Kuukauden päivät vai kaksikin meni taukoillen. Toivottavasti olette viettäneet sillä välin hauskat joulunodotukset ja joulut. :)

Joululahjoja ja herkkuja on jonossa tulossa tänne esiteltäväksi. Muutama muukin ommel on, ja kirjavinkkauksiakin olen valmis tänne rustailemaan. Kiitos, ketkä vastasitte toive osioon! Siihen kerkeää vielä vastata, ja kommenteillä voi kanssa vaikuttaa. Nyt on uutta puhtia tehdä sitten tänne kaikenlaista!

Joululahjojen suhteen jätin asiat viime tinkaan. Normaalisti olen tehnyt niitä parikin kuukautta, nyt parisa päivässä. Pari lahjaa olin tehnyt jo marraskuun puolella, mutta muut jätin joulun viimeisille päiville - oikeastaan aatonaatolle :D mutta, kun työhön tarttuu nopeasti saa aikaan, ihan nättiäkin.

Haluan lahjoissani hyödyntää käytäntöä, villejä ideoita ja kierrätystä. En osta juuri koskaan tarvikkeita niihin, vaan hyödynnän kaikkea, mitä kotoa löytyy. Siskoni toivoi joululahjaksi saippuatelineen. Ja sellaisen hän sai, hieman persoonallisempana versiona ;)

 Tuikkukupit oli tämän vuoden uusin kokeilijani. Tein siitä niin joulukortteja kuin lahjojakin. Aikamoinen kasa niitä kului, mutta lisää tulee koko ajan, kun polttelee lissää kynttilöitä.

Tarvikkeet:

Tyhjiä tuikkuja
Puupalanen
nauloja
vasara
hiomakone/-paperia yms.
1. Litistä käsin, puupalikan tai vasaran avulla tuikut soikion muotoisiksi ^^ paloiksi. Hio puupalikka tasaiseksi ja kauniiksi. Halutessasi käsittele se aineella.
2. Sommittele tuikut haluamaasi muotoon palikan päälle ja naulaa naula keskelle. Tee useampia "rinkulakukkia" ja naulaa niitä. Töki vielä muutamia irronnaisia, jos haluat ulkomuodon takia kukkaan. Taittele terälehdet kuppimaisemmaksi. Tämä on kuin lumpeenkukka.2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa että on näin luovia ihmisiä jotka esim ottaa jotain mitä toinen vois pitää roskana ja tekee siitä jotain mikä oikeesti näyttää hyvältä, ihan tosta vaan :D Go Eve! (y) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhahah :D no kiitoos vaan! Kyllähän sitä luovuutta ja intoo löytyy välillä, mutta se miltä se näyttää ja kuinka siistiä onkin sitten toinen juttu ;D

      Poista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)