perjantai 14. syyskuuta 2012

Rikki revitty risti

Risti. Tärkeä symboli, joka monille ilmaisee vain kaunista korua. Minulle asia täynnä rakkautta, uskoa, luottamusta, rauhaa, turvaa... Alunperin täydellinen risti, on revitty pahuuden ja tekojemme kautta rikki. Sirpaleet kootaan yhteen, ja saamme sen yhteen pyyntömme kautta. Anna anteeksi, tahdon takaisin.

 Paita, jota muutaman kerran pidin sai kokea pari päivää sitten jatkotuunauksen. Muistatteko Risti-tuunauksen? Tällä kertaa takaosa sai kyytiä. (Enkä usko, että tämä oli vieläkään viimein vaihe tälle paidalle ;)) Idea tuli lähes puhtaasti Minä itte - blogin inspiraatio kokoelmasta. Ristireikäpaita! Siihtiä! Ja eikun tekolistalle.

 Pitkään jouduin miettimään ja etsimäänkin kotoa sopivaa paitaa, kunnes tajusin, että se löytyisi lähempää kuin luulin. Mikäs se haittaa, jos tuunaa samaa paitaa usseesti?
Kuvioin todella suurpiirteisesti paidan takaosaan mustekynän ja viivoittimen avulla neliöitä ja reilun kokoisen risti-kuvion. Leikkelin saksilla niitä ja mietin sopivaa kokoa. Lopputulos valmistui. Ja samalla jokakertainen "eiii ajattelemattomuuteni". Olin suunnitellut mustekynällä paidan oikealle puolelle kuviot, joista jäi ylimääräisiä neiliöitä selvästi näkyville.

Täytin lavuaarin vedellä, heitin paidan siihen ja lisäsin saippuaa, pesupulveria ja pesuainetta. Hankausta ja hampaidenkiristelyä. Sieni avuksi ja hankasin ja liotin. Luulin jo, ja äitinikin luuli, etteivät ne lähde. Mutta. Kylläpä lähtivät! Ja ihan kaikki! Jes! SItten vain kuivumaan ja silittämään ja se valmistui.

Ja tähän tuunaukseenhan ei tarvinut muuta kuin sakset, kynä, viivoitin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)