sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Omenakinuskikakku

Nyt tullee varsinainen herkkujen herkkukakku. Tähän saat hyödynnettyä miljoonat omenavarastot (joita meille tuntuu kerääntyvän, vaikkemme edes omista vielä omenoita tekeviä puita). Ei enää pelkkiä omenapiirakoita ja -paistoksia. Ne kun tuntuvat olevan luontevin tapa hyödyntää omenoita meijän talloudessa, vaikka rahkeita olisi muihin.


 

 Pieni omenanmaku yhdistettynä pähkinöihin, kinuskiin ja ihanaa täytteeseen takaavat makean elämyksen. Jotain suolaista antavaa saa pähkinöistä, niin ei edes ole ylimakea.
Facebookissa suosittelen tykkäämään sivusta "♥ Ihan itse tehty ♥". Paljon leivontareseptejä päivitellään ja muuta kivvaa, tälläisille itse tehtyä rakastaville! Sen kautta löysin myös tämän ohjeen. (ja näköjään sen saman kakun kuvakin on siellä ihan kansikuvana) Mutta ohjeen tähän kinuskiseen ja omainaiseen kakkuun löydätte Dansukkerin- sivuilta.
Ekaa kertaa valmistin tähän kinuskikastikkeen, ja ihan helppo ja maukashan se oli tehdä. Hih! Halluun joku päivä kyllä valmistaa kinuskimunkkeja tai jotain sellaisia, niin saan Arnoldsin kotipuoleenkin ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)