keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Seikkailijan housut kauluspaidasta

Olipa kerran kauluspaita. Paita oli koivunvihreä kulahtanut mainospaita, jonka eräs isä oli saanut aikoinaan työpaikaltaan. Käytössä se ei varmaan koskaan ollut, tai korkeintaan työhommissa kotona. Paidan kohtalokin oli joutua työvaatteisiin, josta eräänä kauniina päivänä eräs Ellu tyttönen löysi sen.

Innoissaan tyttö juoksi paita kourassaan taloa ympäri ja kyseli sen arvoa. Sai luvan tarttua saksiin, joiden kanssa sähelsi hihat pois, kaulus pois ja laittoi paidan päällensä. Hametta hän siitä meinasi, ompelikin sellaiseksi todeten sen tylsäksi. "Eikun uudestaan päälle ja miettimään", tyttö mietti ja tarkasteli hamosta. Taitteli nappihelmaa haaroihin jolloin idea hällä välähti. Hamosesta ei ole kohta päivääkään, kun shortseiksi hän sen taitteli.

Hakaneiloja sinne tänne, kohta näyttää paremmalle! Ompelukoneella viuhotettiin, välillä myös purettiinkin. Harmia koettiin innostuksesta, jolloin ei auttanut kuin nukkumatti. Järki palasi yön yli, jolloin näyttikin jo paremmalta! Huoliteltiin reunoja, pellehousuista tehtiin taikoja. Kravatti vyöksi temmattiin, solmu vyölle laitettiin. Nyt matkaan, Indiana Jones!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)