lauantai 2. kesäkuuta 2012

Suomalaista hamosta

Jes! Vihdoinkin palataan asiaan, jota blogi edes edustaa :D Taukoa on ollut kameran takia yms. Tällä hameella on piiitkä tarina. Yritän lyhentää sen minimiin, ettette kyllästy aivan. Kyse on koulutyöstä. Suunnittelin ja halusin hienon farkkuHAALARIN. Sellaisen, jossa tuubiyläosa ja hieman löysä alaosa. Olin sovittanut samanlaista kaverin luona, joka oli ostettu Bulgariasta. Kaikki ei mennyt kuitenkaan (taaskaan...) suunnitelmien mukkaan. Minun tohelo kädenjälkeni yhdistettynä aliarvoisiin aivosoluihin ei ole käsitöissä aina hyväksi. En ottanut huomioon materiaaleja, tehdessäni kaavoja. Housu-osasta tuli siis tyypillinen "Hei olen Anneli 45 vuotias ja laihduttanut kaksikymmentä kiloa"- malliset. Ei hyvä. Noh, mitäs siitä sitten tullee, kun mie alan kaventamaan? Kummallisia pusseja, renttukakkahousu malleja, liian kapeita lahkeita. Lopullinen niitti oli kun otin jostain liikaa ja housut repesivät reisistä. Siihen loppu haalarin sen hetkinen elämä.

Opettajamme on jo hieman tottunut tohelointiini. Hän vain otti ohikorvien mokani, enkä kyllä suuremmin mainostanutkaan itse sitä. Päähäni tuli salamana ajatus (okei oli tullut jo aiemminkin), että tahdon farkkumekon! Aloin leikkelemaan, opettajan "voi ei, mitä se nyt tekee.." ilmeistä huolimatta, haalariani. Tein suikaleita ja hain palalaatikosta hieman lisää. Tein lähes kaksimetrisen kankaan ja muotoilin hieman kaavan avulla sen helmaa. Tein haalarin kumilenkkijutusta hameosaan yläosan ja viimeistelin jo valmiin tuubin. Tadaa! Mekko/hame oli valmis.

Ihastuin hameeseen pelkästäänniin paljon, että jätin osat erikseen ja tulevat jäämäänkin näillä näkyvin näin. Tuubia voi silti käyttää erikseen toppina. Hih! Ihan maitotyttö olo tuossa asussa ^^. Tästä alkaa nostalginen kesä ;)

 Olihan se opettajakin ihmeissään sitten, kun "salaa" olin tämän valmistanut ja kokonaan kierrätyskankaita käyttäen. Tyytyväinen voi ollla, vaikkei täydellistä olekaan :) ♥2 kommenttia:

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)