tiistai 19. kesäkuuta 2012

Leireilyä

Kymmenen päivää. Kymmenen aurinkoista, iloista, kyyneleistä, hymyntäyteistä, kokemusrikasta, opettavaista... päivää. Kymmenen päivää elämäni yhtä kohokohtaa; fifteen-leiriä. Nyt monet on silleen "what is it", joten tässä pari linkkiä, joista voitte katsoa, että mikä ihme se sitten on :D Virallinen ison- kirjan - sivusto ja perinteinen wikipedian näkemys.
Matka Keuruun Ison- kirjaan alkoi tuttuni kanssa, joka oli myös tulossa leirille. Matkasimme monta tuntia junassa, vaihtaen niitä kahdesti ja seikkailen eri paikkakunnilla. Oli mahtava matka! Harvemmin liikun muutenkin junassa, niin pientä sähläystä se aiheutti, mutta upean muiston ♥
Leiripaikka näytti oudolta ja autiolta. Viisitoista vuotta olen, joka vuosi käynyt tuolla Juhannus Konferenssissa, mutta nyt kun sitä ei ollut, eikä niitä kuuluisia ja tuttuja telttoja, paikka tuntui autiommalta. Me saimme vallata sen. Me sata nuorta leiriläistä, parikymmentä piispaa ja kaikki ohjaajat ja talkoolaiset, saimme vapaasti "kirmailla" kentillä, joissa normaalisti juhannuksen aikoihin on monet teltat ja tuhannet ihmisiset talsimassa.
Aamuyön tunnelmaa... Koko yö valvottuna ja viimeisen yön"bileistä" hengähtelyä ulkona ♥


Sadesää piknikkeilyä...

Mjauu! Valtavan ihania kiipeilypuita oli siellä ♥
Jokainen päivä oli tosi erilainen ja rikas. Opin paljon leirillä ja sain kymmeniä tuttavia ja ystäviä. Kiitos siitä kaikille osallistujille ja ennen kaikkea Isälle taivaassa ♥
Onko joku siellä käynyt fifteeniä, rippikoulua tms? Minkäslaiset muistot jäivät sieltä? Kertokaa vappaasti kommentteja, ois mukavaa lueskellä niitä taas ja niinkuin aina :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)