maanantai 2. huhtikuuta 2012

Taidetta

Tässä tulee todella erilainen postaus, mitä yleensä, mutta pakko silti jakaa.

Viikonloppu meni mukavasti siskon luona vieraillessa. Lastentapahtumassa tuli oltua koko lauantai päivä, mutta ilta saatiin viettää siskon kavereitten kanssa. Sunnuntaina olikin sitten varsinainen sivistyksen päivä. Oltiin taidemuseossa. Jeps, ja olin todella innoisani siitä. :D Siellä oli just meneillään jokin karjalan evakot näyttely ja oli mielettömän mielenkiintoinen! Ei vain sellasita tylsää ja yksinkertaista taiteen katselua, vaan myös videoita, tunnelma musiikkia, esineitä... Mielenkiintoinen pistekin oli. Viidessätoista minuutissa piti kirjoittaa tavarat, mitkä ottaisi mukaan, jos pitäisi lähteä evakkoon ja aikaa olisi 15min ja kaikki pitäisi kantaa itse. Huh... aika värisyttävä kokemus. Mielikuvat syntyivät päässä, ja pieni kauhu. Mitä oikeasti tekisi, jos pitäisi lähteä evakkoon? Mikä olisi niin tärkeää, että pitäisi ottaa mukaan? Mitä jättäisi pois, jos ei jaksaisi tai mahtuisi mukaan?

Tuommoiseen verkkoon piti kiinnittää sitten ne pussit, johon oli kirjotettu asiat.

Yläkerrassa oli myös kirpputori, josta löytyikin yksi tuunattava hame. Siitä sitten tarkemmin myöhemmin.

 Himotti ihan hirveesti mennä soittamaan tuolla flyygelillä. Oli niin elegantti ja hieno tilakin ympärillä. Ja se hiljaisuus! Siitä kerrankin nautin koko paikassa.
 Hih, aivan syötävän söpöjä palleroita♥ Miu.
Tunnistatteko herkut? ;)

 Noi ^^ kaks ylempää kuvaa. Kertokaa mulle, mitä taiteellista? En ymmärrä. Minustakihan vois tulla hyvä taiteilija, jos noi valokuvat on päässy taidenäyttelyyn ;DD
 Että sellaisia taideteoksia :) Nimiä ja taiteilijoita en tiedä, joten pahoittelut siitä. Taide reissun jälkeen käytiin vielä kiinalaisessa ravintolassa - ensimmäistä kertaa elämässäni. Oi, ihana paikka sekin! ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)