maanantai 16. huhtikuuta 2012

Hamonen

Aiemmin taide - postauksessa jo mainitsin hameesta, jonka ostin kirpputorilta 3€. Minulle lähes maxi hame, toiselle normaalin pituinen. Hame oli joku L:n kokoinen.

Tälläinen oli lähtötilanne. Ihna kangas, mutta kauhea mummohame, joka paksuttaa ja lyhentää. Ihana yhdistelmä? Tanttara - sanon minä.
Sovitin hametta. Nostin sen vyötärölleni ja mittasin paljon suunnilleen kavennan. Otin saumurin ja hurautin pienen pätkän yläpäästä, jotta hame pysyy päälläni. Uusi sovitus ja kerralla se meni sopivan napakaksi. Uusi mittaus, kuinka lyhyeksi leikkaan suunnilleen ja jälleen saumurilla surautus. Vielä pari taitosta ja ompelukoneella kaksi päällekkäistä ommelta. Ja... uusi hamonen oli valmis. :)
Aika retro. Vinkee ja vauhdikas. Heiluu tuulessa, nousee ylöspäin, mutta peittää kaiken. Ihanasti käy minkäväriset sukkahousut tahansa - ja kesällä ilman. Tästä tulee vielä lempparihame mulle! ♥

2 kommenttia:

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)