lauantai 10. maaliskuuta 2012

Rutanatorttu, marenkitorttu...

 Ajattelin tänään leiposta hieman "tuorettakin" syömistä ystävälleni ja minulle, kun vietettiin vielä vähän synttärimerkeissä. Ennen en ollut tehnyt moista torttua, mutta hyväähän siitä silti tuli. Ohjeen otin Tyttö kylmänmaan- blogista, ja tuossa linkissä on myös ohjekin.


Hiieeeman erinäköinen kuin tyttö kylmän maan blogin marenkitorttu :D noh... makuhan se tärkein on. 
Hah, pakko kyllä kertoa täällä yks moka, mikä sattui juuri tässä leivonnaisten yhteydessä. En vieläkään kyllä ihan tajua, että mikä meni vikaan. Meinasin poksuutella poppareita kattilassa. Laitoin hieman öljyä ja poppareita. Levy oli tietysti täysillä. Vähän aikaa odottelin niitä. Alkoi savuta. Tummaa savua nousi kattilasta. Kurkkasin sisälle. Popparit olivat yhtenä läjänä pohjalla puoliksi mustina. Aattelin viedä kattilan ulos, ettei koko talo alkaisi savuta. Laitoin kattilan viisaana teranssin muoviliinan päälle, josta iskä äkkäs sen. Enhän mie tajunnu, et kuuma kattila polttaa muovi liinaa :DD haha voi jestas... Äkkiä vaan lumihankeen koko kattila... Kuka blondi? En tunne.

4 kommenttia:

 1. Hyvän näköistä torttuahan tuo on! Tuo resepti taitaa mennä jonoon, se on toteutettava ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo suosittelempa tekemään. Soppii niin nuoremman kuin vanhemman ihmisen makumieltymyksiin :))

   Poista
 2. "HUPS". Toi oli vähän tollasta miun kaltasta säheltämistä toi liinan sulatus...:D

  VastaaPoista
 3. hah, joo mullakaan ei oo mitenkään epätavallist atoi :DD

  VastaaPoista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)