torstai 8. maaliskuuta 2012

Koli

Kolme vuorokautta vietettiin lomaa Kolin kansallismaisemissa. Kelit oli, mitä parhaimmat. Aurinko helotti taivaalla ja pakkasta ei paljoa mithään. Maisemat, oih ihnat! Joka päivä lautailin ja opin sen nyt jo perusteellisemmisti. Aloitin lasten pienestä vihreästä rinteenstä ja päädyin Kolin päältä laskettaviin punaisiin. Voi sitä voiton tunnetta, kun pääsi mäkiä alas kaatuilematta! Vauhdin nopeudesta ei sitten puhutakaan... ;)

 Ihmeellinen turistihissi Ukko-Kolin hotelleille.


Joo, tälläistä lomailua tähän asti... Pientä invertaariota tein tänä päivänä vaatekaapin kanssa. Toivottavasti huomenna saisi siihen täytettä. Kirjoja haluaisin lukea nyt, kun aikaakin olisi, mutta ei ole oikeen, mitä lukea. Kirjastossa oli kaikki lainassa, mitä olisin etsinyt.

Huomenna kaupungille shoppailemaan ja lauantaina vielä yhdet synttäreily kyläilyt kaverin kanssa :) Outoa, että kavereitten kanssa on moneen otteeseen jo juhlittu niitä, mutta perheen kanssa ei ollenkaan :DD noh, en edes toivonut lahjaakaan heiltä, kun mitään erikoista en tarvitse. Lautailumonot sinänsä oli yhdet ja ens kesänä tarpeeks monta "reissua" tiedossa.

Mutta... mites teidän lomailut? Menivätkö jo vai menossa vasta nyt? Mites vietitte sen? :)

Ai niin... Hyvää naistenpäivää kaikille naikkosille! Mitenköhän tämäkin päivä muka eroaa muista?

2 kommenttia:

 1. Mäkin olen ollut Kolilla, siellä oli kyllä aivan mahtavat maisemat! Täällä hiihtolomaa vietettiin jo viikolla 9, ja silloin oltiin Härmän kylpylässä pari päivää (oli oikein mukava mesta), hiihtelemässä äitin kotiseudulla, shoppailemassa ja kyllä sitä hieman leivottuakin ehti :)
  Hyvää naistenpäivää vaan sinnekkin, mulla ei päivä ainakaan eronnut muista kuin siinä suhteessa että äiti oli ostanut jotain teollisia leivoksia... :D
  Hei jos löydät kirjan Villapäät (kirj. Esko-Pekka Tiitinen), niin suosittelen lainaamaan! Luin sen itse pari vuotta sitten, ja se kertoo 15 vuotiaasta nuoresta joka muuttaa uudelle paikkakunnalle ja lopulta perustaa bändin nimeltä Villapäät. Oli koskettava ja hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tosi kiva ku vastasit! Hih, kuulostipa mukavalta lomalta, aika samalla tyylillä vietetty siis sielläkin :) Hei toi kirja kuulostaa tosi hyvältä! Kiitos vinkistä. Pitääkin käydä lainaamassa joku päivä kirjastosta. Lähipäivinä muutenkin aattelin päivittää taas kirja juttuja, kun en ole vielä laittanut kun siitä yhdestä kirjasta.

   Poista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)