lauantai 25. helmikuuta 2012

Värjätty kassi ja tyynyliina

Viime viikoilla tehtiin koulussa perinteistä kattilavärjäystä. Suunnittelin hienot suunnitelmat, että teen 2½ värisen t-paidan. Toinen puoli kirkkaan, hieman ehkä tummahko punainen ja toinen puoli kirkkaan keltainen. Keskeltä saattaisi sekottua värit hieman oranssiin. Se olisi siis tarkoitus.

Ihana, kevyt, rento, värikäs ja hieman renttu t-paita. Kulkisin se päällä maaseutumme rauhassa, kulkisin pyörällä rannalle. Kävelisin torin reunoilla ja ostaisin jäätelön. Sellainen siitä piti tulla.

En todellakaan tiedä, mikä värjäyksessä meni pieleen. Kankaista ei todellakaan tullut punakeltaoranssi. Siitä tuli puhdas PINKKI ja haaleanvaalean keltainen. Todella ällöttävä. En halunnut yhtään tehdä siitä enää t-paitaa, enkä yhtikäs mitään. Kyllästytti koko työ ja ajatus. Uudet inspiraatiot jylläsivät jo päässä seuraavasta työstä, jonka olin jo aloittanut.

Vetelin muutaman sauman sinne tänne. Ensimmäisestä rievusta tuli epämääräisen kassi, jota tuskin käytän. Toisesta tyynyliina, jonka annoin lahjaksi ystävälleni synttärilahjaksi. Hän piti siiti. Yksi onnistui ja pääsi käyttöön siis.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)