perjantai 6. tammikuuta 2012

Vuosi bloggailussa 2011

Niin meni vuosi 2011. Onnellinen,ihana vuosi ♥ Bloggailussa se oli ensimmäinen vuosi ja virallinen synttäripäivä on huomenna.

Tammikuu


Aloitin bloggaamisen 7 päivä tammikuuta. Tai no... virallisesti blogi oli ollut jo keväästä asti, mutta juttuja en silloin kirjoitellut. Kuukausi meni vielä joululahjoja ihmetellessä, pieniä kokkailija ja juttuja väkerrellessä. Aikamoista aloittelua se silloin oli, kun nyt jälkeenpäin lukee juttuja, mutta intoa oli ja paljon! Samalla sain tämän suuri käsityö lehden blogi listalle, jonka kautta kävijöitä alkoi tulla.

Helmikuu


 Helmikuussa viettelin synttäreitäni, leivoskelin Runebergin torttuja, valmistelin jo muuttoa tutkimalla vanhoja käsityölehtiä. Aloitin myös silloin farkkumekko projektini, josta ette olekaan vielä kuulleet (huomautettavaa, että tämä projekti valmistui viime viikolla eli nyt joulukuussa ja tosiaan aloitin sen helmikuussa :DD). Tein pyös pirtsakan päiväkirjan kannen ja esittelin syksyllä tehtyä neuletta.

Maaliskuu


Maaliskuussa en tehnyt juurikaan käsityötä. Ei tehnyt yksinkertaisesti edes mieli tehdä. Just ja just sain viimeisteltyä ja valmistettua sääristytimet, mut siihen se sitten jäi. Muutto oli tällöinen. Elämäni ensimmäinen kerrostalo asumisen kuukaudet. Leipominen tuli uudessa asunnossa vakio harrastukseksi. Muutakaan tekemistä ei ollut. Tylsää oli.


Huhtikuu


Huhtikuussa alkoi aurinko paistaa. Lenkkeilyt kutsuivat ja lenkkarit otettiin esille kaapista. Leivottiin etenkin kuivakakkuja. Raksalla vietettiin päiviä siivoillessa ja seuraillessa muiden rakentamista. Pääsiäinen oli kiva. Tein ekaa kertaa pashaa. Patikoitiin kevään ensimmäisen kerran ja valokuvattiin mummolan tienoilla. Mekko projekti eteni.

Toukokuu

Toukokuussa ompelin haaremihousut valmiiksi, aloitin neulomaan villaliiviä, askastelin luonnossa, leivoskelin keksejä ja kakkuja. Aurinko paistoi ja tuntui kesältä. Talo alkoi jo muistuttaa taloa.


kesäkuuKesäloma! Jes! Kesäloman ja varmaan vuoden paras kuukausi. Olin koko ajan menossa. Vietettiin ensimmäiset päivät mökillä rentoutuen, oli käsityökurssija, jossa valmistui monta työtä, konferenssia, leiriä. Ompelin kaksi mekkoa valmiiksi, joista nyt huomaan toisen puuttuvan tosta. Tämä mekko puuttui tuosta. Ja puuttui myös kurssilla virkattu matto. Leivoin elämäni ensimmäiset rieskat ja kalakukon. Sekä kudoin ensimmäistä kertaa. Ihana kuukausi! ♥


Heinäkuu

 Heinäkuu oli aika normaali. Muutettiin uuteen kotiimme. Ihastelin auringon laskuja, pyöräilin retkillä, kävin yökalassa ja korjailin vaatteita. Leivoin leipiä ja nautiskelin yökasteesta.


Elokuu


Elokuussa pääjuttu ja kesän kohokohta oli Paljakan kesälomareissu. OIh! Rakastuin niihin maisemiin! Paras reissu koko vuonna. ♥ Maisemat olivat huikeita ja tunsin olevani kotona. :) Neuloin villaliivin ja aloitin koulun...

Syyskuu

Syyskuussa kävin ensäistä kertaa virallisesti isän kanssa metsällä. Leivoin omenapiirakkaa, kävin frisbeegolfaamassa (nyt en osannu kyllä kirjottaa :D), ihastelin sieniä ja kävin sienessä, leivoin leipää yms ja ompelin pörriäispaidan ja tuubitobin. Nautin syksystä.


Lokakuu

Tänä synkkänä ja harmaana kuuna kävin lomareissulla Äkäslompolossa. Ihastelin Luojan luomaa luontoa ja erilaisia maaston ja ilmaston muutoksia. Syötin kuukkeleita, paikoin tunturissa, ihmettelin pilvijä...Virkkasin maton loppuun ja leivoin onnistuneen kauniita muffinseja.

Marraskuu


Marraskuusa odotin lunta... Odotin ja odotin ja sain,mutta menetin. Isänpäivää vietin ja tein kakun. Ompelin istuinpäällisen ja tyynyn. Yritin opiskella ja kävin haudoilla. Valokuvasin ja vietin aikaa. Aloitin avantouinnin. Joulun odotus alkoi.

Joulukuu


Joulukuu, vuoden yksi kohokohta! Leivoin, siivosin, ompelin, neuloin, huhuhu... Ihania asioita, mutta kiireistä. Upea kuukausi, upea vuosi ♥


Kiitos kaikille lukijoilla, joita on vuodessa kertynyt! Ja kaikille muillekin ihanille :) ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)