sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Osa 2 isoäidinneliöliivin+vastauksia

-HLZ-  Kyseli yksi päivä  isoäidinneliöliivin  kuvia tarkemmin, niin nyt sitten olisi näitä. En laittanut ollenkaan liiviä päälle, vaan levitin vain yksinkertaisesti lattialle sen ja siitä otin kuvat. Selkein tapa tämä varmaan muutenkin oli :) Liivissä on tosiaan etupuolella 8 neliöpalaa ja takapuolella 9. Tämä on tosi pienen kokoinen, joten jos joku aikoo itselleen tehdä, suosittelen tekemään isomman. Palat muuten on aika isoja, mutta toi on niukka! Siitäkin voi päätellä, jos se minulle oli 3lk sopiva... No okei, on se vieläkin kun vähän fiksailee, mutta silti. :)

Aargh! Tää on nyt tällänen typerä kurssiivi teksti, ku ei anna muutakaan. No olkoon. 

 Etupuoli

 Ja takaa

Sain myös kissanmintulta muutamia kysymyksiä, joihin ajattelin tässä vastailla. 
1. Mihin oot menossa 9 jälkeen (ootko muuten kasilla vai ysillä nyt?)? 
- Joo, elikkäs mä oon nyt 8lk. Yhdeksänluokan suunnitelmat on silti ollut jo monta vuotta selvillä ja pitävät vieläkin, ellei jotain uutta ideaa tule 9lk. Haluaisin suorittaa kaksoistutkinnon, lukion ja eräopas linjalla. 
 2.Minkälaisia kirjoja luet? 
- Ennen kirjamakuni oli paljon suppeampi, ja luin lähinnä nuortenkirjoja yleisesti. Nykyään olen ruvennut laajentamaan makuani nuortenkirjojen ulkopuolelle. Nyt kiinnostaa erityisesti dekkarit. Fantasia kirjoja olen muutamia lukenut ja yhden kauhufantasia sekoituksen. Tykkään romantiikasta paljon ja jännityksestä.
3. Mitä valinnaisaineita olet ottanut? 
- Mulla on valinnaisena käsityöt, ilmaisutaito ja köksä. Lyhyenä on kielenlyhyt, niin että syksyllä oli englantia ja nyt keväällä ruotsia. Tää lyhyt valinnainen loppuu sit kokonaan keväällä, eikä sitä ole 9lk enää.
4. Teettekö koulun käsitöissä portfoliota; päiväkirjaa mitä ootte tunneilla tehny ja kaikki työt mitä teette ynnämuuta muotihömppää?
- Ei tehdä. Normaali kansio on meillä, jonne kerätään suunnitelmat ja ohjeita, mutta ei muuta. 

Ja kysymyksiä voi aina laittaa. :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos! tämä autto asiaa. tosin mulla on nyt jo niin monta työtä kesken ja uus taas alkamassa että pitää kattoo nyt kerkeiskö tällasta alottaa joskus :D

    VastaaPoista
  2. Oleppa hyvä! Hienoa, että auttoi. Tuntuu hyvältä, että voi pienelläkin asialla vaikuttaa toisten tarpeisiin :) Noh, niihän niitä tuntuu hieman useammallakin olevan :D Etköhän sinä jossain välissä kerkeä tekemään, ja isoäidinneliöt on onneksi yleensäkin pitkän ajan projekti (itselläkin ollut varmaan vuoden, mutta en oo tehny yli puoleen vuoteen asialle mitään :DD)

    VastaaPoista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)