torstai 22. joulukuuta 2011

Tonttuilua ilman tonttuja

Huhhuh, sanon minä. Koko ajan jotain tekemistä, leipomista, lahjojen paketoimista, siivoamista, viime hetken lahjojen tekoa... Ja huomenna sama rumpa... Noh, paljon on myös tehty ja itselleni tehdystä listasta on jo yli puolet raksitettu yli. Jes!

Kaverin kanssa pidettiin piparitalo talkoot. Tuli manattua aika monta kertaa "en tee ikinä enää piparkakkutaloa!" kun hermot meni... Osat hajoili, sormet paloi, karkit lenteli ja mikään ei tuntunut onnistuvan. Mökkikin näytti etenkin aluksi rumimmalta, mitä koskaan olen nähnyt. Mut.. kyl se sit loppua kohti alko paremmalta näyttää. Ja pääasia on,että valmiiksi se tuli tehtyä.

No, siinä se vino, sotkuinen, mutta ainakin persoonallinen hökötys on :DD voi tavaton...

Äsken tein myös elämäni ensimmäisen kerran vaahtokarkkeja. Huh, en oo aiemmin edes tiennyt, että niitä voi tehdä itse. Ihan vaahtokarkeilta ne tuntuivat ja maistuivat, mutta jotenkiinsa maistuivat ällöttävän makeilta. Syy voi olla myös maistajassa, sillä en ole kovin makean perään. Mut kyllä ne onnistuivat muuten :) Hieman haastavia tehdä, mutta tarkkaavaisena selviytyy hyvin. Ohje oli Ewelyniltä.


2 kommenttia:

  1. Jotenkin kuullostaa ihan multa kun tein viimevuonna piparitaloa. Hermot siinä menee kun kokoajan saa korjata katkenneita osia ja sormet ihan palaneet :D
    Mutta juu, on tuo sinun talosi ainakin persoonallisen näköinen :)

    VastaaPoista
  2. Joo, luulen että aika monessa talossa hermoillaan saman asian kanssa, varsinkin jos on tälläinen amatööri. Hah, eka piparitalo se oli ja sen näköinenkin. :) Hyvät joulut sinulle!

    VastaaPoista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)