perjantai 23. joulukuuta 2011

Huopikkaat

Viimeinkin pesukoneesta tuli ulos viikon verran valmistetut huopikkaat... Jäi vielä siis yksi lahja paketoimatta huomiseen, mutta kerkiihän sen vielä silloin. :) Nämä huopikkaat olisi ollut nopeasti valmistuvat, ellen minä olisi tehnyt eripareja ja toisen piilosilmukoin ja liian tiiviisti... Ette usko kuinka hidasta, ärsyttävää ja vaikeaa oli sen purkaminen! Novitan huopanen lanka meni koko ajan solmuun ja tökki ja tökki. Ei todellakaan sillalailla kuin olin kuvitellut,että se olisi kaunisti rivi riviltä purkaantunut ja samalla olisin kerinyt lankakerän. Ehei... Joka ikinen koukun mutka piti käydä uudestaan lävitse sormilla purkaen.. Huoh... No, ei se ole vieläkään purettu, mutta lankaa oli jäänyt sen verran, että sain tehtyä toisen huopikkaan juuri ja juuri ajoissa. Ja onnistuneilta ne ainakin näyttivät. :) Saas nähdä, miltä ne näyttävät ja tuntuvat huomenna lahjan saajan jaloissa. Hih, en malta odottaa sitä! En malta odottaa koko huomista ♥

Huopikkaat tein jo lopettaneesta blogista koukussa. Hyvä ohje oli, selkeä ja tuli sellaiset kuin huopatossut ovat. Ulkokäyttöön ne eivät sovellu, mutta ainakin tuon mukaan niistä voisi saada sellaiset, jos tekisi isommat ja pesisi suuremmalla ohjelmalla. Pakko tehdä kyllä toisen kerran useammat nuita ja kokeilla vaikka pitkävartisten tekoa. Sen verran kivan näköiset ja tuntuiset niistä tuli. :)

Tuolta ne näyttivät ennen pesuun menoa. 

Ja siinä lopputulos.  :))

Oikein rauhaisaa ja ihanaa joulua kaikille! :) ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)