lauantai 2. heinäkuuta 2011

Reikä hapsumatto

Huh, kamerakin oli vähän aikaa kadoksissa ja muutenkin uusien postauksien tekoone ei ole ollut aikaa. Kesästä kun olen nauttinut reissuissa yms. Kuitenkin silloin kesäkuun alussa olevalla käsityökurssilla virkkasin elämäni ensimmäisen maton. Tein siitä noin metrin levyisen. Uuteen kotiin ja uuteen huoneeseen se tulkoon sitten parin viikon päästä. :) ♥ Matto on kuitenkin sen verran pieni, että ajattelin tehdä niitä jopa useamman huoneeseeni, jos viitsin.

Alussa tein vain aina suoraa ja pylväitä, mutta parin kierroksen jälkeen aloin lisätä silmukoita. Lopuksi silitin sen kankaan läpi, jolloin se ei käpristynyt ja pysyi suorassa.

Tälläiseen mattoon ei mennyt kauaa aikaakaan. Vain 1,5 päivää (noin. 7h ehkä...?). Tykkään hirmuisesti näistä sekasotkuisista väreistä.♥2 kommenttia:

  1. Tosi nätti matto! Siis puolen metrin levyinenkö tuo on? Näyttää paljon isommalta :D

    Minkä järjestämällä käsityökurssilla olis? Oliko joku 4h vai mikä? Itestä olis mukava mennä jollekkin kurssille, taitavat kaikki olla jo täynnä :(

    VastaaPoista
  2. Metrin levyinen on ei puolenmetrin. Todellisuudessa näyttää pienemmältä, kun on isompi huone kuin matto. :D

    Se kurssi oli aina 9-14, mutta sai jäädä pidemmäksi aikaa. Sellainen koululaisten kesäkurssi, joka oli Taitosavon järjestämä. Uskon, että muillakin paikkakunnilla on tälläisiä ja varmasti muidenkin ikäisille, mutta suosittelen kyllä näitä kursseja! Itse ainakin viihdyin ja opin kaikenlaista. :)

    VastaaPoista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)