torstai 16. kesäkuuta 2011

Kuviollista mekkoa

Monta viikkoa sitten valmistunut mekko, mutta nyt jaksoin vasta lisätä sen tänne. :D Monet kerrat olen jo tässä välissä sitä pitänyt päällä ja tykästynyt kovasti siihen. Kangas oli jo vissiin maaliskuussa ostama Eurokankaan palalaarista ostettu kangas. Tein sen jälkeen sen jo melkein valmiiksi yhdessä illassa, mutta vetoketjun puuttumisen johdosta mekko jäi lojumaan. Nyt vihdoin ja viimein viikkoja sitten tein myös mekon valmiiksi viikonloppuna. Lyhensin helmaa aikalailla, sillä ohjeen mukaan se oli minun päälläni yli puolen säären. Yläosan vuoritin, mutta helman jätin sellaiseks. Helmasta tuli ihanan ilmava, kevyt, hulmuava, eli juuri sellainen ihana tyttömäinen luomus ♥ Kangas on tosiaan tosi kevyttä, eikä rypistykään ollenkaan! :) Huh, kuvista ei tullut kyllä hirveän hyviä... Mutta ei anneta sen häiritä. :)


2 kommenttia:

  1. Moi! Sulla on kiva blogi.. Onko tuo mekko tehty jollain ohjeella? Millä?

    VastaaPoista
  2. KIITOS! anteeksi, en ole ollut huomannut kommenttiasi, mutta tässä tulee vastaus. :) Eli on tehty ohjeella. Suuri Käsityölehden heinäkuun 2010 - nuori suunnittelijan kaavalla, jota on hieman muokattu (helma lyhyempi ja ei tullut sitä sifonkia yms)

    VastaaPoista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)