lauantai 7. toukokuuta 2011

Vanerikoriste Äitille ♥

Huhhuh... Tuntuu, että mitä pidemmälle kevät etenee sitä kiireisempi on. Koulussa opettajat tuntuvat kiristävän työtahtia ja kokeita on todella paljon, ja se taas tarkoittaa että vapaa-ajalle ja käsitöille on vähemmän aikaa... No onneks ainakin neulomiset on edistyny ja uuden projektin, sillä rintamalla aloitinkin... mutta siitä sitten myöhemmin. :)

Pääsiäisen retkellä löytyi patikkareissulta soikio, pitkula, mikä lie vanerinpala. Löysin myös suuuuren suuren vanerilevyn, mutta en jaksanut raahata sitä mukanani ja tyydyin pienenpään. Sain jo silloin idean tehdä siitä tulevana äitienpäivänä äidille pienen lahjan. Vaneripala oli jo luonnossa luonnostaan sopivan kokoinen pieneksi seinäkoristeeksi. Tulostin netistä löytämäni Eino Leinon kauniin Rauha - runon. Rypistelin paperin lyttäseksi ja avasin uudelleen isoksi, revin reinat soikion muotoon ja rypistin lisään. Liimasin sitten sen vaneerin. Itse en osannut tehdä vanerin yläpäähän reikää, joten iskä teki sen minun puolestani. Sitten se olikin valmis laitettavaksi pakettiin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)