perjantai 20. toukokuuta 2011

Perinteisiä kokeiluja

Käytiin tänään taas vaihteeksi katsomassa uuden talon valmistumista. Mummo otettiin siinä samassa mukaan, kun oli käynyt viimeksi vuos sitten. Lehti on jo täydessään, mutta vielä kerittiin mummon opastuksella kokeilla eri tuohi juttuja. Sormuksia, tuohikuppeja ja vispilöitä. Kaikki perinteisiä ennen vanhaan koti käytössä olevia juttuja. Turhan myöhänen aika sattu, ja varsinkin tuohen saaminen puusta teki vaikeaa. Yksi ohut pala saatiin, mutta sekin oli liian nuoresta puusta. Idean kyllä hoksasi tälläisestakin, mutta suurempia töitä ei aikaan saannut. Ehkä ensi keväänä puut ovat parempia siihen. :) Muutaman päivän flunssasta on tässä toivuttu, eikä siksi neulominen ole oikein innostanut... Ompelu koneen ääreenkään ei ole päässy... Mutta eiköhän ne projektit ennen kesää valmistu. :D

2 kommenttia:

  1. Kivannäköisiä nuo tuohilaatikot!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sara! Itsekin pidän niistä, mutta harmittaa vain, kun ei saatu isompia tuohia puusta, muuten olisi voinut tehdä isompia tuohilaatikoitakin. :) Mutta ehkä joskus vielä saan sen.

    VastaaPoista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)