tiistai 24. toukokuuta 2011

Boyfriend-/haaremi-/lökärifarkut,...

Pari viikkoa sitten koulun käsityötunneilla sain valmiiksi farkut, jotka otsikon mukaan ovat vähän sellaiset, miksi kukin niitä haluaa kutsua. :) Tein ne 2010 marras-, joulukuun numeron nuorisuunnittelijan haaremihousuista, mutta pienensin roimasti haaraa ja kavensin yms. Hiukan erillaiset tuli kuin olin suunnitellut, mutta silti olen tosi tyytyväinen niihin. Takataskuissa on "lenkki" tikkaukset, ja housuihin tein irrotettavat ruskeat henkselit. Lahkeet on sen verran rumat minun päällä, että niitä pitää pitää vain käärittyinä. 

Olisiko muuten  kenelläkään minkäänlaisia vinkkejä/ohjeita farkkujen värin muuttamiseen/kuluttamiseen? Ei mikään pakollinen juttu olisi, mutta jos helppoja yms. vinkkejä olisi, niin kiva olisi nuita tuosta, vaikka reisien kohdalta kuluttuttaa ja saada väriä pintaan. :)
 2 kommenttia:

  1. Oletko kokeillut tällaista keinoa?

    Etsi jokin terävä kivi, ja hankaa sillä "haalistettavaa" kohtaa, ja sitten voit laittaa hiekkaa myös siihen väliin, niin johan muuttuu väri :) Voit kokeilla myös puhdasta klooria hieman siihen kohtaan :)

    Tosi hienot on! :)

    VastaaPoista
  2. Eipäs ole tullut mieleen. Pitääpä yrittää kokeilla joku päivä. :) Kiitos vinkeistä!

    VastaaPoista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)