lauantai 2. huhtikuuta 2011

Ruusuja kansissa ja pieniä aarteita mummolasta

Kolme isoa käsityöprojektia on hiukan tauolla, johtuen saumurin katkenneesta neulasta. En ymmärrä itsekään. Katsaisin saumurista neulan ja kun menimme kangaskauppaan ei sieltä löytynyt sellaista. Myyjäkään ei tiennyt sellaisesta neulasta, vaikka aina ollaan "normaalista" kaupasta ostettu neulat... Noh, pittää jostain etsiä siihen neula.

Eilen kuitenkin tein normaalilla ompelukonneella ystävällälleni kansion päällisen. Ostin muutaman muun lahjan lisäksi, normaalin Tiimarin luonnoslehtiön hänen pikku suunnitelmilleen ym.Tein sen samalla tyylillä kuin aiemmin tekemäni päiväkirjan kannet. Ohje oli kuiten aivan omasta päästä, siis en edes mittanauhaa viitsinyt käyttää. :D Noh, se näkyy kyl myös laadussa... Etukanteen ompelin kauniista jämäpalasta kaksi ruusu"paikkaa". Kirjailin myös ompelukoneel ompeleella yläkulmaan sankarin iän. :) Ihan kiva tuli. Aika hutaisemalla tehty. Se harmittaa vähän... kun en älynnyt aiemmin aloittaa sitä.

Mummo, jonka luona muuton johtuesta käyn ompelemassa, antoi minulle pari aarretta. Kauniin vanhan taskukellon, jossa oli paksu kettinki nauha, mutta irrotin sen siitä pois ja siirsin sen normaaliin korunauhaan. Lisäksi sain vanhan peltirasian ja jonkun suutarin käyttämän "nahkarei-ittimen". En muista ollenkaan oikeaa nimeä. Joku hieno se oli. :D noh ei varsinkaan. Mutta hieno verrattuna nykypäivän lyhennelmiin. Joku viisas varmasti tunnistaa kuvastakin. :)Heh, eilen kuuntelin youtubesta iki-ihania vanhoja lastentunnusmusiikkeja. Muistattehan varmasti ne arki-iltapäivät, kun rynnättiin telkkarin ääreen katsomaan pikku kakkosta? Joskus minunkin aikaan tuli vielä Maija Mehiläistä, Tao Taota, Peukaloisen retket, Nalle Luppakorva ja lempparini Vili Vilperi. Voi, on ne kyllä upeita. :)

2 kommenttia:

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)