perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kevään merkkejä

Hih, tiälhän on kohta kesä! En ole kerinnyt edes sulatella ajatusta, että kohta on oikeasti kesä. Nopeasti kun on tämä kevät nyt edennyt. Aurinko helottaa jo aika lailla ja välillä on uskaltanut ilman takkia liikkua. Torstaina olin ensimmäsitä kertaa haaremihousuissa. Noh, aurinko oli tehnyt temput ja päättänyt ettei juuri sinä päivänä paista kun eräs neiti päätti laittaa shortsi-haaremihousut...

Tein haaremihousut viime keväänä. Ohje taisi olla joku Suuri Käsityönlehden elokuun numero 2009. En ole todellakaan varma, joten kannattaa varmistaa asia, jos meinaa tehdä... Muokkasin niitä silloin paljon, sillä virallisessa ohjeessa haara oli melkein maassa asti. Kuvia en saanut otettua kunnollisia kuin yhden, mutta eiköhän se kerro jo tarpeeksi. 


Isoäidin neliö projekti etenee hitaasti, mutta varmasti. En ole vieläkään päättänyt, mitä niistä teen! Vaihtoehtoja on niin paljon... Olen miettynyt liiviä, samantapaista, mikä minulla on. Sitten voisin tehdä ison tyynyn, mekon, peiton, meikkipussin... Välillä mietin, että tekisin monta juttua, mutta se vaatisi jo isomman ajan projektia. Noh, katsotaan, milloin päätään lopettaa. :)

2 kommenttia:

  1. Hej, mulla on/oli itselläni samanlaiset, mustat, tuon ohjeen kanssa tehdyt haaremihousut, joita käytinkin aika ahkerasti ennen pientä "onnettomuutta". Housut nimittäin repesivät koko haarasaumastaan....
    Toivottavasti sinun housusi pysyvät ehjempänä. =)

    Ps. Bannerisi on aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Ai... Ei ole ainakaan vielä näkynyt repeytymisen merkkejä, mutta pittää varoa. :) Kiitti kommentistasi!

    VastaaPoista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)