lauantai 26. helmikuuta 2011

Vähän erilainen isoäidin-neliö

Olin ehkä kolmannella luokalla, kun sain synttärilahjaksi mummoltani liivin, joka oli tehty isoäidinneliöistä. Jostain torilta tai myyjäisistä oli, sen ostanut. Noh, silloin sitä pidin ihan innoissaan ja kavereitten kanssa kutsuttiin "pitsapaidaksi", peppero pitsaa, kun muistutti. :D No, en sen jälkeen pitänyt ja kaapin nurkalle se jäi lojumaan vuosien ajaksi.

Viime syksynä minulle tuli vain mieleen se paita. Kaivoin esille ja sovitin. Yhdistin valkoiseen toppiin, mustaan vyöhön ja mustaan neuletakkiin ja ihastuin täysin. Siitä tuli niin kivan mummomainen. Sopivan mummomainen. Nyt sitten se on tässä. Isoäidin-neliöistä tehty liivi.

Öääh... harmittaa vähän. Vyö mistä puhuin oli jo niin paljon käytetty, että se vain katkesi. Nyt ei ole sitten sen kokoista vyötä. Se oli muuten aivan normaali vyö, mutta tuunasimme siskoni kanssa siitä "maha" vyön. Eikä sen kokoisia ole edes kaupassa. Semmoinen kapea on minulla, mutta se on joissain vaatteissa liian kapea. No ei auta muu kuin etsiä uusi vyö, tai tyytyä olemaan ilman.
(Niin, ja edellisen tekstiin yhtyen nyt vuosien jälkeen. Kyllä tuota nyt muutenkin voi pittää kuin ihme mahavöillä ja neuletakeilla :D)

Kuvat päivitetty 16.7.2013
Lisää niitä täällä.
Kuvista kiitos Minnalle

4 kommenttia:

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)