sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Joululahjoja

En vielä kirjottanut blogia marras-joulukuussa, jolloin oli pahin joululahjojen teko vaihe. Mutta Nuutin päiväänhän asti sitä joulua on vielä. ;) Kaikkia ei ole tässä. Veljen vino pöytäliina ja siskon villasukat puuttuu, ja suklaakarkit kavereille. Namj. Tänä vuonna neuloin paljon. Muina vuosina olen suurinpiirtein inhonnut neulomista, mutta jostain kumman syystä tänä vuonna innoistuin siitä. Sittenhän sitä piti vain neuloa, neuloa ja neuloa... No tein minä muutakin.

 Tuossa oleva yömekko on tehty Sk- lehden joulukuun numeron kaavasta. Kuten näkyy en ole hirveän huolellinen tekijä ja etupuoleltakin näkyy saumoja. :D Tein tuon jämäpaloista, ja kun kangas loppui kesken, tein keskelle valkoisella tuollaisen kaitaleen. Minusta se kävi siihen ihan hyvin, mutta ei se ihan keskellä sekään sattunut.
 Tässäkin kävi sillalailla, että harmaa lanka loppu ja se loppui myös kaupasta. Oli siis pakko ottaa ruskeata.
 Villakauluri iskälle.
 Näistä isompia lapasia en ole kyllä nähnyt. :D Loin vain suunnilleen silmukoita, ja niitä tuli sitten vähän reilummin. Mutta parempi liian isot kuin liian pienet. :)
 Tuossa kukkasessa on käytetty heijastinlankaa mukana, niin kuin varmasti näkyykin. Kaksi kukkaa yhdessä.
Toinen puoli tehty neulomalla paloista ja toinen puoli kankaasta ommeltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)