lauantai 8. tammikuuta 2011

Farkku pannumyssy

Nyt sain tehtyä sen pannumyssyn. Siinä oli ihan haastetta, sillä luulin että se pitää vaan noin vain ommella, mutta siinä pitikin ommella käsin sisävuori ymym. Tuli ihan kiva. En tiijä kyllä kenelle annan sen ja milloin, mutta säästöön menee. Vielä ajattelin tehdä uusimman Sk- lehden farkku ohjeista sen tyynyn ja ehkä jotain muutakin.

 


Heh, siinä se sitten on. Vuoren ja farkun väliin tuli siis vanua/pumpulia, mitä tuo nyt onkaan. Pieni tyypillinen moka sattui. Unohdin vuoren ja farkun väliin nupillisen nuppineulan. Nyt joudutaan piheillä katkaisemaan se, ettei se sieltä tulisi esiin. No onneksi huomattiin ajoissa, eikä siinä vaiheessa kun se satuttaa käyttäjäänsä. 

2 kommenttia:

  1. Tämä teepannumyssykkä on todella hieno! Itsellänikin on jo pitkään ollut ajatuksissa tehdä jotain tälläistä, mutta ei meillä satu vain olemaan teepannua, vedenkeitin kun löytyy...
    Toivottavasti saat sen nuppineulan välistä pois! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. :) Minäkään en yhtään tiedä onko meilläkään sellaisia "perinteisempiä" veden/kahvinkeitin juttuja, mutta ajattelinkin antaa joskus jollekin vaikka lahjaksi. Nuppineula on edelleenkin työn välissä. Yritin etsiä sitä uudelleen, jotta saisin mutten löytänyt enää. Varmaan se on mennyt vanujen mukana piiloon.

    VastaaPoista

Jos haluat ilahduttaa minua jättämällä kommentin tai viestin, kirjoita se tähän. :) Kiitos kaikille, jotka kommentoitte! :)